26 d'abril de 2024

El CT Manlleu celebra l'èxit de la fira de parades al voltant de la piscina

Dissabte es va disputar també un Torneig Vintage de Tennis amb raquetes de fusta antigues

elter.net 20 de juny de 2018 a les 18:21
Els participants al Torneig Vintage van vestir totalment de blanc | CT Manlleu

El dissabte passat, a les instal·lacions del CT Manlleu van haver-hi dues activitats que van ser tot un èxit per organitzadors i participants. Es tracta del Torneig Vintage de Tennis i del CT Manlleu Market que es va celebrar a la tarda al voltant de la piscina del club.


Amb raquetes de fusta i vestits completament de blanc, recordant el tennis de fa uns quants anys, els participants del Torneig Vintage van oferir una jornada diferent i durant tot el dia van disputar partits de diferents categories en una experiència única que va generar un gran interès. Al mateix temps, es va fer una exhibició de raquetes antigues de fusta on tothom les va poder tocar i visualitzar. 


A la tarda de dissabte, l’activitat va seguir a la piscina del club, amb l’organització d’una fira amb parades de botigues de Manlleu envoltant el recinte. En total, van participar més de 10 establiments els quals van exposar els seus productes i tots els assistents els tenien al seu abast. No va faltar la música i el menjar per amenitzar un dia lúdic a les instal·lacions del CT Manlleu.


El gimnàs Som Esport també va participar portant una actuació de hip hop i també es va fer una masterclass d’spinning a càrrec d’Ammcycling. Amb totes aquestes activitats es va donar el tret de sortida a l’obertura de la piscina del club.

Etiquetes:
Esports