24 d'abril de 2024

L'espectacle «Cavalls de Menorca», protagonista de la revetlla a Manlleu

L'arribada de la Flama del Canigó a la ciutat s'avança aquest any les 7 de la tarda

elter.net 21 de juny de 2018 a les 09:43
L'actuació recrea quatre cavalls menorquins | Tutatis

El pregó d’Alfred Verdaguer, president d’Òmnium Cultural d’Osona, va donar el tret de sortida als actes de la Festa de Sant Joan a Manlleu que aquest any comptarà amb l’espectacle de teatre de carrer “Cavalls de Menorca” a les 6 de la tarda a la Plaça Fra Bernadí. La companyia Tutatis s’inspira en la celebració illenca i en l’animalitat primitiva del cavall.


“Cavalls de Menorca” és una proposta lúdica i artística i que també recrea artísticament festes tradicionals dels Països Catalans. Ha voltat per altres indrets d’Europa, com a Dinamarca o França. Es representarà una hora abans de l’arribada de la Flama del Canigó, que aquest any s’avança a les 7 de la tarda.


Amb l’arribada del foc, arribarà un dels moments més esperats de la jornada, amb l’espectacle “A Manlleu, viu la Flama!”, l’encesa de la foguera i un concert del cantautor manlleuenc Joan Usart.


Els actes de Sant Joan estan organitzats per l’entitat Amics de la Flama del Canigó i dels Focs de Sant Joan de Manlleu-Tradifoc amb el suport de l’Ajuntament. Hi col·laboren la Colla Castellera Nyerros de la Plana, la Colla Gegantera i Grallera de Manlleu, la Diputació, l’Escola Vedruna, el Grup Sardanista Ocellets del Ter i voluntaris.

Cartell de l'esdeveniment

Programa d'actes de Tradifoc 2018 | AjManlleu

Etiquetes:
Cultura