24 d'abril de 2024

L'Embarcador comença l'horari d'estiu per Sant Joan

L'espai s'engalanarà per la revetlla i servirà un menú amb productes ecològics

elter.net 21 de juny de 2018 a les 11:19
L'Embarcador va obrir fa poques setmanes | Embarcador

L’Embarcador del Ter inicia aquest dissabte l’horari d’estiu. Obrirà l’espai de dilluns a divendres de 4 de la tarda a la 1 de la nit i dissabte i diumenge de les 11 del matí a la 1 de la nit. Amb el nou horari també posarà en marxa el servei de cuina on, a més dels aperitius i gelats, oferirà amanides, humus, llesques vegetals, amb embotit o formatge. 

Cada dimecres, a partir del juliol, inclourà una carta de pizzes vegetals ecològiques de La Grenyada fetes en directe al forn de llenya.

Revetlla
Aquest dissabte hi haurà la primera cita de l’estiu, quan s’engalanarà per l'ocasió i s’hi celebrarà la revetlla. Hi haurà menú amb productes ecològics i de proximitat, amanida de l’hort, humus amb torrades de massa mare, llesques amb embotits, coca de xocolata al forn de llenya i cava i llimoneta.

La resta de temporada s'hi inclourà la programació artística i cultural habitual de les Llunes del Ter amb actuacions musicals i xerrades-debats. També s’obrirà el servei de canoa pel riu a partir de sis persones i prèvia reserva.

Menú de la revetlla de Sant Joan | Embarcador

Etiquetes:
Societat