26 d'abril de 2024

VÍDEOS La Biblioteca lliura els premis del 2n Concurs de Clips de Lectura

Xantal Parés i Meritxell Rierola, de La Salle, i Martina Surinyac i Marta Vallès, de l'Institut del Ter, les guardonades

elter.net 22 de juny de 2018 a les 11:53
Les premiades del Concurs, de La Salle i de l'Institut del Ter | Biblioteca Municipal

Un vídeo curt que presenti un llibre, sense descobrir-ne la trama completa i el desenllaç, i que generi interès als lectors. Amb aquesta idea diversos estudiants de Manlleu han participat al 2n Concurs de Clips de Lectura. La directora de la Biblioteca, Núria Silvestre, amb la regidora d’Educació, Marta Alsina, en van lliurar els premis aquest dijous.


El Premi al Millor Clip de Lectura ha estat per les alumnes de 1r d’ESO de La Salle, Xantal Parés i Meritxell Rierola, que recomanen el llibre “George”, d’Alex Gino.



El Premi al Millor Clip de Lectura de tot l’alumnat de Manlleu se l’ha adjudicat Marta Vallès, de l’Institut del Ter, pel seu comentari sobre el llibre “Diumenge al matí al peu del salze”, de Dolors García i Cornellà.



Per últim, també s’ha entregat un accèssit al Premi al millor clip de lectura de l’Institut del Ter per Martina Surinyac. Recomana el llibre “Wolfgang”, de Laia Aguilar.


Etiquetes:
Cultura