24 d'abril de 2024

Vuitena posició per Núria Bonet en el seu debut als Jocs Mediterranis

Tot i ser la primera eliminada de la final la manlleuenca va complir el seu objectiu

elter.net 25 de juny de 2018 a les 09:57
Bonet va participar per primera vegada als Jocs del Mediterrani | elter.net

Aquest diumenge, la tiradora manlleuenca Núria Bonet va participar a la final de tir amb carabina dels Jocs Mediterranis que s’estan disputant a Tarragona. Bonet va finalitzar la competició en vuitena posició, aconseguint l’objectiu marcat abans d’iniciar el campionat.

Núria Bonet es va classificar per la final de la prova de tir amb carabina d’aire a una distància de 10 metres amb 623,8 punts aconseguint la quarta posició. Primer pas aconseguit, però a la final no va tenir tanta sort ni va estar tant encertada.

Era la única representant espanyola a la final, amb tant sols 18 anys, però amb una puntuació de 119,9 punts va ser la primera de les finalistes participants en quedar eliminada. No obstant això va finalitzar la competició en vuitena posició. Ara, Bonet es prepararà a consciència pels Mundials de Corea que es disputaran el proper mes de setembre.