25 d'abril de 2024

Una animació i una comèdia inauguren el 8è Festival de Cinema a la Fresca de Manlleu

Les sessions inclouen un sopar temàtic relacionat amb el film i una actuació musical

elter.net 25 de juny de 2018 a les 17:19

El Festival de Cinema a la Fresca de Manlleu es posa en marxa aquest dimecres amb la projecció familiar d’animació “La vida d’en Carbassó”, d’entrada gratuïta, a la sala d’exposicions de Can Puget, i de la comèdia dramàtica “Yo, él y Raquel”, a l’exterior. La primera serà a les 6 i la segona a les 8 de la tarda i inclourà un sopar temàtic relacionat amb la pel·lícula i una petita actuació musical.

La vuitena edició del festival consolida el format d’altres anys i incorpora una sessió fora dels dies i espais habituals: el dijous 19 de juliol, es projectarà gratuïtament la multipremiada “Coco” a la Plaça del Mercat Municipal.

Can Puget
Amb l’excepció d’aquesta jornada, la resta de pel·lícules es projectaran als jardins de Can Puget a les 10 de la nit. Abans, a les 8 de la tarda, s’oferirà sopar i concert. El “paquet” de sopar temàtic i projecció porta el segell de Sambucus i Pilster.

El preu de l’entrada per veure el film serà de 3 euros i, amb sopar, de 8 euros per a majors de 30 anys i de 6,5 euros pels menors de 30 anys. En cas de pluja, les projeccions es traslladaran a la sala d’exposicions.

Programació
Un any més, el festival compta amb una programació diversa, apostant per pel·lícules de formats, nacionalitats i estils diferents. Després de la inauguració de dimecres, aquestes són les pel·lícules que seguiran:

4 de juliol: “Raw (Crudo)”, de Julia Ducornau. Actuació musical de Manguesson
11 de juliol: “El extraño”, de Na Hong-jin. Actuació musical d’Adrià Ballús
18 de juliol: “The Tribe”, de Miroslav Slaboshpitsky. Actuació musical de Punxa Disc Lavandula
19 De juliol: “Coco”, de Lee Unkrich. A la plaça del Mercat del Barri de l’erm. amb entrada gratuïta
25 de juliol: “Dunkerque”, de Christopher Nolan. Actuació musical de Nàiades-Cor de noies de Manlleu. Presentació a càrrec de Blai Morell, crític de cinema de Rac 1 i La Vanguardia.

Programació del Festival | elter.net

Cartell de "La vida d'en Carbassó" | Festival de Cinema a la Fresca de Manlleu

Cartell de "Yo, el, Raquel" | Festival de Cinema a la Fresca de Manlleu

Etiquetes:
Cultura