26 d'abril de 2024

Arriben els dos primers fitxatges pel primer equip de l'AEC Manlleu

Els futbolistes afrontaran la seva segona etapa al Municipal d'Esports

Raimon Roma 27 de juny de 2018 a les 10:59
Pau Franquesa afrontarà la seva segona etapa al Manlleu | Raimon Roma

Les oficines del primer equip de l’AEC Manlleu segueixen en ple moviment i aquesta setmana el club ha anunciat els dos primers fitxatges per la temporada 2018-2019, que comptarà amb l’entrenador Albert Santanera al capdavant de l’equip.


El primer en aterrar novament a Manlleu és el migcampista Fredi. Serà la segona etapa del futbolista de Sant Hipòlit al club, després de fer-ho fa dues temporades a Tercera Divisió. L’any passat va jugar al Vic, equip amb el qual va ser una peça molt important i va marcar la gens menyspreable xifra de nou gols.


L’altre jugador que tornarà a vestir la samarreta del Manlleu és el lateral Pau Franquesa. Format al futbol base del club, on va estar-hi 12 anys, el manlleuenc arriba després de jugar les dues últimes temporades al Tona, equip amb el qual ha pujat a Primera Catalana. El jove futbolista només es va perdre un partit en tot el curs passat, cosa que evidencia la seva gran regularitat.


El Manlleu segueix planificant la plantilla, que ja té pràcticament definida i avui podria anunciar les pròximes renovacions, com podrien ser les del migcampista Àlex Soler o el porter Iván González.

Etiquetes:
Esports