26 d'abril de 2024

Detenen un jove per conduir sense carnet i fugir d'un control de trànsit a Sant Vicenç de Torelló

El conductor va donar negatiu en les proves d'alcoholèmia.

El Ter 12 de gener de 2009 a les 20:56
Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Manlleu de 20 anys acusat de conduir sense permís de conduir, fent una conducció temerària i resistint-se a l'autoritat quan els agents l'hi van fer indicacions per aturar-se. Els fets van passar diumenge a les sis de la matinada a la carretera BV-5226 al terme municipal de Sant Vicenç de Torelló.

Agents del cos feien un control d'alcoholèmia en aquesta via quan un cotxe que s'adreçava en aquest punt frenava bruscament i després de girar es desviava per un camí lateral. Després d'una persecució policial i d'identificar-ne el conductor la policia va veure que el jove no té la documentació en regla per residir a l'estat espanyol.

Després de veure el control, girar i desviar-se per un camí lateral agents del cos van perseguir el vehicle fugat per la zona on s'havia escapolit. El cotxe va anar avançant fins que el camí va acabar. Al veure que el camí quedava mort, els tres ocupants van fugir corrent de l'interior del vehicle. Els agents van poder veure clarament quin dels tres ocupant era el conductor. Posteriorment els tres joves van ser aturats pels agents policials. El conductor va oposar resistència.

El conductor va donar negatiu en les proves d'alcoholèmia. Una vegada identificat la policia va determinar que el conductor no tenia permís de circulació ni a l'estat espanyol ni al Marroc. El noi tampoc té la documentació en reglar per residir a l'estat espanyol. El detingut ha passat a disposició del jutjat de guàrdia de Vic.
Etiquetes:
Societat