23 d'abril de 2024

Música i xerrades protagonitzen el cartell de les Llunes del Ter

L'Embarcador programa actes culturals cada setmana de juliol, fins l'inici de la Fes-te Jove

elter.net 29 de juny de 2018 a les 10:33
Els concerts de les Llunes del Ter es duen a terme en un entorn únic | C.Navarro GFM

Amb l’arribada de l’estiu, l’Embarcador obre el servei de bar i restaurant i també engega la programació cultural recollida en les Llunes del Ter. Aquest any tornaran cada dijous i diumenge de juliol, amb actuacions musicals gratuïtes i xerrades-debats, la majoria de les quals vinculades a l’ecologisme, marca de la casa del Grup de Defensa del Ter -que gestiona l’espai-.

El primer concert serà aquest mateix diumenge amb Hilight Sound, que portaran la seva col·lecció de música jamaicana a les 7 de la tarda. I continuarà dijous que ve amb els rockers de Manlleu, Pasión Maldita.

Les xerrades-debats es distribuiran entre dimarts i divendres, segons la setmana, i tractaran sobre el conflicte de les falses cooperatives, amb representació de Càrnies en Lluita, el problema de la contaminació per ozó troposfèric, la gestió de l’aigua i les podes dels arbres urbans.

Productes ecològics
Durant la programació, l’Embarcador obrirà el servei de cuina amb productes ecològics i de proximitat, aperitius, amanides, llesques amb embotits, gelats i cerveses artesanes, entre d’altres.

Programa de les Llunes del Ter 2018 | L'Embarcador

Oferta de L'Embarcador | L'Embarcador

Etiquetes:
Cultura