26 d'abril de 2024

L'escriptor Martí Gironell presenta la seva última novel·la a Manlleu

L'Escriba comença dijous les jornades d'estiu a l'Ateneu amb la presència d'un dels autors més llegits del país

elter.net 3 de juliol de 2018 a les 09:50
Martí Gironell va ser un dels autors protagonistes de l'últim Sant Jordi | P.Fransesch ACN

L’Associació Cultural L’Escriba inicia aquest dijous les jornades d’estiu a la terrassa de l’Ateneu de Manlleu amb la presència d’un escriptor de categoria. Martí Gironell, Premi Ramon Llull, hi presentarà “La força d’un destí” (Columna Edicions), un dels llibres més demanats aquest Sant Jordi.

El també periodista en signarà exemplars i la Llibreria Contijoch posarà a la venda volums al lloc mateix de la presentació. Tot plegat serà a les 8 de la tarda.

Un Trivial
L’Escriba ha programat activitats cada dijous de juliol. La setmana següent, el dia 12, ha organitzat un joc de preguntes Trivial sobre cinema. Per participar-hi, els jugadors s’han d’inscriure prèviament per WhatsApp al 637 58 64 81 o bé al correu electrònic info@escriba.cat.

Els qui responguin correctament més preguntes tindran premi: guanyaran un sopar per a dues persones a l’hamburgueseria Beive, un val de descompte per a la botiga Papers, un lot de cerveses Pilster i un lot de llibres de la Llibreria Contijoch.

Tertúlia
El dijous següent, el 19 de juliol, tindrà lloc una tertúlia sobre “Star Wars”, amb la presència de la directora de L’Escriba, Aida Montoya; Marc Orra, cap de la secció de cinema de L’Escriba; Roger Roca, fan de la saga, i Nerea Alfonso i Masumi Mutsuda, els actors de doblatge que posen veu a la Rey i en Kylo Ren a la versió catalana de les últimes pel·lícules.

També hi haurà un sorteig en directe. Els assistents entraran al sorteig d’un exemplar de “La última mitologia. El mundo según Star Wars”, cedit per l’editorial Alpha Decay.

Cineclub
Les jornades acabaran el dijous 26 de juliol amb una sessió de cineclub. Es projectarà el film “Doctrina: el pecat original i la reinserció”, un film del català Joan Frank Charansonnet, amb la col·laboració de la revista en línia especialitzada en cinema El Cinèfil. L’entrada tindrà un cost simbòlic de 4 euros per sufragar despeses.

L’Escriba ja ha organitzat els últims anys les jornades d’estiu al mes de juliol a l’Ateneu. L’entitat busca promoure la cultura i donar a conèixer el portal web de divulgació cultural.

Més informació de les Jornades d'Estiu 2018

Programa de les jornades | L'Escriba

El llibre que Gironell presentarà a Manlleu | L'Escriba

Cartell de la presentació de dijous | L'Escriba

Cartell de les jornades | L'Escriba

Etiquetes:
Cultura