24 d'abril de 2024

Roger Torrent: «Al país hem avançat quan hem trobat l'equilibri entre el cap i el cor»

El president del Parlament assisteix a la cerimònia d'entrega dels Premis Innovacat

E.G. 4 de juliol de 2018 a les 12:55
Roger Torrent, intervenint a la cerimònia dels Premis Innovacat al Cau Faluga | E.Gil

El president del Parlament, Roger Torrent, va parlar poc de política en la seva visita aquest dimarts a la tarda a Manlleu. Les referències que en va fer van ser indirectes i anàlogues als Premis Innovacat i al món de l’empresa, la raó que el va portar a la ciutat. I va aprofitar el lema dels guardons -“cap i cor”- per recordar que “al nostre país hem avançat quan hem trobat l’equilibri entre el cap i el cor, entre allò que pensem i allò que sentim”.

Torrent, que va presidir els premis, també va llançar un prec: “Hem de sortir de la zona de confort i posar un peu fora del cercle on ens sentim còmodes”. “Com a país, si no som capaços de fer-ho no serem capaços d’afrontar els reptes que tenim i d’assolir l’horitzó que volem”, va afegir.

Innovacat
Sobre els premis, el president del Parlament va qualificar-los “d’oportuns” perquè “s’avancen i premien la innovació”, a diferència dels que reconeixen els resultats ja aconseguits. “Aquests marquen cap a on volem anar, allò que volem ser”, va dir.

També va apuntar “la necessitat d’incorporar com a societat la cultura de prova i error”. “Es poden tenir mil idees, però si n’hi ha una que és bona, ens farà triomfar, pensar o posicionar-nos millor”: “A la vida tot costa".

L'Ajuntament va fer una recepció oficial al president del Parlament | E.Gil

Roger Torrent va escriure al llibre d'honor de la ciutat | E.Gil

Etiquetes:
Política Municipal