27 d'abril de 2024

La millor pel·lícula asiàtica del Festival de Sitges, al cinema a la fresca

El thriller de terror "El Extraño" es projecta aquest dimecres a Can Puget

elter.net 9 de juliol de 2018 a les 17:32
Un fotograma de la pel·lícula coreana | Festival de Curtmetratges de Manlleu

L’últim treball del director coreà Na Hong-Jin, “El Extraño”, es podrà veure aquest dimecres en una nova sessió del Festival de cinema a la fresca de Manlleu als Jardins de Can Puget. És un thriller de terror que va premiar el Festival de Sitges de fa dos anys per partida doble, en la categoria de la millor pel·lícula asiàtica i de millor fotografia. Es projectarà a les 10 de la nit i, dues hores abans, a les 8 se servirà un sopar temàtic i hi haurà l’actuació musical d’Adrià Ballús.



L’obra parla de com la vida d’un petit poble rural es veu alterada per una sèrie d’assassinats misteriosos. Els rumors i les supersticions es propaguen per la presència d’un estranger que viu a la muntanya. Davant la incompetència de la policia per trobar l’assassí, els veïns contacten un xaman perquè els protegeixi.


Abans de signar aquesta pel·lícula, Hong-Jin, el seu director, ja va demostrar el seu domini cinematogràfic amb dos altres thrillers contundents: The Chaser (2008) i The Yellow Sea (2010).


El sopar que se servirà, a càrrec de Sambucus, constarà de broqueta de pollastre amb salsa asiàtica, amanida d’arròs i postres de crema amb pinya. En cas de pluja la projecció es farà a la sala d’exposicions de Can Puget.

Un fotograma de la pel·lícula coreana | Festival de Curtmetratges de Manlleu

Cartell de la pel·lícula | Festival Cinema a la Fresca de Manlleu

Etiquetes:
Cultura