26 d'abril de 2024

El Fòrum Econòmic i Social de Manlleu es posa a prova

Les sessions avaluaran les propostes que es van definir el 2016

elter.net 10 de juliol de 2018 a les 17:51
La primera edició del FES Manlleu es va celebrar el 2016 a Can Puget | elter.net

El primer Fòrum Econòmic i Social (FES) de Manlleu es va celebrar l’abril del 2016 i va definir més d’una setantena d’actuacions. Ara, dos anys després, la ciutat celebrarà la segona edició del Fòrum que ha de servir per fer un seguiment i avaluar les propostes que es van posar sobre la taula. Serà entre aquest dijous i divendres.

“En quin punt ens trobem?” Aquesta és la pregunta central que marcarà les diferents taules sectorials. A la primera edició hi van participar unes 150 persones, repartides en sis grups econòmics, socials i culturals estratègics.

Josep Ginesta
El FES Manlleu 2018 comptarà amb la participació Josep Ginesta, Secretari General de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. Obrirà el Fòrum amb l’alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, i presentaran una metodologia d’investigació iniciada per l’OPE per mesurar l’impacte de les polítiques públiques.

Les dues jornades de treball es distribuiran de la següent manera: dijous es desenvoluparan les taules sectorials d’indústria, comerç i serveis i agricultura i ramaderia. I el divendres les d’economia social i solidària, cultura, esports i turisme i la social.

L’acte és obert, però demana inscripció prèvia a través del correu electrònic empresa@manlleu.cat o bé trucant a l’Oficina de Promoció Econòmica de Manlleu (OPE) al 93 851 50 22.

Programa del FES Manlleu 2018 | Ajuntament de Manlleu

Etiquetes:
Economia i empresa