24 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu fitxa Eloi Serrajordia i renova Guillem Crivillé

El club anunciarà una pretemporada on jugarà contra Llagostera i Granollers, entre d'altres

Raimon Roma 11 de juliol de 2018 a les 11:26
Eloi Serrajordia, l'últim en arribar a Manlleu | Raimon Roma

El primer equip de l’AEC Manlleu és a punt per donar per tancada la plantilla de cara aquesta temporada després dels dos últims jugadors confirmats. Són 20 els futbolistes amb fitxa que començaran la pretemporada el proper 23 de juliol.


L’últim en afegir-se ha estat Eloi Serrajordia. El migcampista osonenc arriba al Manlleu procedent del Vic, on hi va jugar la temporada passada. Anteriorment, va estar 10 anys seguits al Tona i en la seva etapa de futbol base també va vestir els colors manlleuencs. El davanter Guillem Crivillé, ja recuperat de la seva greu lesió al genoll, es va unir a la llista de renovacions.


D’altra banda, els manlleuencs ja tenen definida la pretemporada i tots els seus rivals. Jugarà un total de sis partits, entre els quals una jornada amb dos partits de 45 minuts al Torneig dels Històrics, davant Sant Andreu i Vilafranca. Els duels més destacats són davant el Llagostera, al Municipal d’Esports, contra el Granollers i amb l’Igualada, el que serà el partit de Festa Major.

Etiquetes:
Esports