24 d'abril de 2024

El pont de Can Molas reobrirà el 15 d'octubre

Les obres estaran llestes en set mesos, en comptes d'onze

E.G. 12 de juliol de 2018 a les 10:01
Les obres al pont de Can Molas reduiran el termini en quatre mesos | @ercdiba

“Anuncio que el 15 d’octubre obrirà el pont de Can Molas i que l’obra estarà totalment acabada”. Així ho ha va assegurar aquest dimecres el diputat d’Infraestructures Viàries de la Diputació de Barcelona, Jordi Fàbrega, des de Manlleu. Si no hi ha incidències d’última hora, el trànsit tornarà a circular-hi set mesos després; quatre abans del previst. “Finalment ens n’hem sortit”, va reblar.

Fàbrega va celebrar que el pont manlleuenc “és una de les obres [de la Diputació] que han funcionat millor” i va justificar que no es pugui obrir abans del 15 d’octubre per responsabilitat: “L’obra ha d’estar recepcionada i acabada; si l’obríssim abans actuaríem de forma indeguda”. Queda descartat, doncs, un nou avançament de dates.

L’anunci el va fer al costat de l’alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, en la presentació de l’ampliació de la carretera de la Miranda. El diputat d’Infraestructures de la Diputació també va dirigir un agraïment “a la paciència dels veïns i veïnes” de la ciutat.

Canvis
Un cop finalitzades, el pont disposarà d’una calçada de dos carrils de tres metres d’amplada, amb vorals de 0,3 metres per cada costat, així com voreres a banda i banda de 1,5 metres, el que significarà un ample total de la secció de 10,7 metres.

El projecte també inclou la reubicació d’una nova vorera dels serveis d’aigua, llum i gas, la instal·lació de nou enllumenat i senyalització, així com la construcció d’una minirotonda i urbanització de l’entorn de l’accés del barri de Vista Alegre i la rehabilitació i il·luminació del pont de pedra original.

El diputat de la Diputació, Jordi Fàbrega, va ser a Manlleu aquest dimecres | @ercdiba

L'alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, al costat de Jordi Fàbrega, aquest dimecres | @ercdiba

Etiquetes:
Política Municipal