23 d'abril de 2024

'MATRIA' d'Álvaro Gago i 'CUCLI' de Xavier Marrades són els curtmetratges premiats al Manlleu Film Festival 2018

El jurat de la 16ª edició també va fer una menció especial a 'I think I have a crush on you'.

elter.net 16 de juliol de 2018 a les 11:00
MATRIA, d'Álvaro Gago, premiat en categoria internacional. | C. Navarro GFM

La 16ª edició del Manlleu Film Festival va cloure aquest diumenge amb l’entrega de premis. En categoria nacional, CUCLI de Xavier Marrades va emportar-se el Gran Premi del Jurat, mentre que MATRIA, dirigida per Álvaro Gago, va aconseguir el Gran Premi del Jurat en categoria internacional. El jurat, enguany format únicament per dones, va voler fer una menció especial també al curtmetratge suec “I think I have a crush on you” dirigit per Maria Eriksson-Hecht.


La jornada de cloenda va comptar amb la presència del cineasta Pere Portabella. El seu documental “El sopar”, gravat la nit de l’assassinat de Puig Antich ara fa 44 anys, va ser el tancament de l’edició d’eguany. El director artístic del festival, Èric Motjer, ha denunciat el paral·lelisme del film amb la realitat actual malgrat fer quatre dècades del seu enregistrament.


Per últim, Èric Motjer, ha celebrat l’èxit assolit en aquesta 16ª edició, destacant-ne tant la qualitat dels curtmetratges del concurs com l’important afluència de públic.

Etiquetes:
Cultura