26 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu cau eliminat al Torneig dels Històrics

Els d'Albert Santanera van fer un bon paper i van tenir opcions de classificar-se fins al final.

elter.net 2 d'agost de 2018 a les 10:17
L'AEC Manlleu cau eliminat al Torneig dels Històrics. Foto: @AECManlleu

L’Associació Esportiva i Cultural Manlleu va caure eliminat en la primera fase del Torneig dels Històrics. Els manlleuencs, que estaven enquadrats en el grup 3 juntament amb el Vilafranca i el Sant Andreu, ambdós de Tercera Divisió, van fer un bon paper i van estar molt a prop de classificar-se.


En el primer dels partits, els d’Albert Santanera es van imposar al Vilafranca per la mínima (1-0), amb un gol de Pelegrín en pròpia porteria a la sortida d’un servei de cantonada. Aquest resultat, sumat a la victòria dels vilafranquins sobre el Sant Andreu en el segon partit, li servia al Manlleu per necessitar només un empat contra els barcelonins per accedir a les semifinals de dissabte. Tot i així, en el darrer dels partits l’AEC Manlleu no va ser capaç d’aguantar al Sant Andreu i va caure per dos a zero amb dos gols anotats en els últims deu minuts.


D’aquesta manera, tenint en compte que s’enfrontava a rivals de major categoria, els manlleuencs tanquen la seva participació en la 33ª edició del Torneig dels Històrics havent fet un bon paper. El proper compromís de pretemporada serà el dimecres dia 8 d’agost a les 20h davant el Llagostera.

Etiquetes:
Esports