27 d'abril de 2024

La festa de Cantabars obre la Fes-te Jove 2018

Els primers concerts, el taller sobre sexisme, la caminada nocturna i el cinema a la fresca, actes del cap de setmana.

elter.net 3 d'agost de 2018 a les 10:05
La festa de Cantabars obre la Fes-te Jove 2018

El Cantabars donarà avui divendres a dos quarts de deu de la nit el tret de sortida a la Fes-te Jove 2018. Com és habitual, es sortirà de la Plaça de Dalt de la Vila (Plaça de Cantabars) i finalitzarà a la zona esportiva. Com a novetat, aquest any es comptarà amb una nova carrossa, especialment dissenyada per l’ocasió i més espaiosa. Després de Cantabars, la zona esportiva acollirà el concert del grup de versions de la Vall del Ges BAND-IDOS i, posteriorment,  l’actuació del DJ Kaz7hor de Manlleu.


Demà dissabte, a partir de les sis de la tarda a l’Embarcador del Ter hi ha programada la xerrada-taller sobre el sexisme en l’oci juvenil, un acte que és novetat d’enguany i que està dins la línia d’actuació que ha volgut seguir la comissió de Fes-te Jove per a continuar la lluita contra les agressions sexuals. Al vespre, concerts a la zona esportiva amb FUNKIWIS, THE LOCOS, INSERSHOW i PD Trompes.


I pel que fa diumenge, a les quatre de la tarda hi haurà els Jocs Tontos, a les nou del vespre la caminada nocturna i, a les dotze de la nit, cinema a la fresca. Tots tres actes es celebraran a la zona de l’Embarcador.


Com a punts importants, recordar que tant divendres com dissabte, des de dos quarts de cinc de la matinada i fins a les sis del matí es podrà fer ús del bus gratuït habilitat per l’Ajuntament de Manlleu per a tots aquells que necessitin tornar a casa. El bus sortirà des del Pavelló municipal i farà parada a la Plaça Àngela Roca, al Passeig de Sant Joan (entre Mossèn Aulet i Garcia Estrada), a la piscina municipal i altre cop al Passeig de Sant Joan (a l’alçada del C. Verge del Pilar).


A més, que durant la Fes-te jove s’instal·larà un punt lila en tots els espais de la festa per tal que es puguin denunciar tots els casos d’agressions i també es disposarà d’un telèfon de contacte per aquells casos en els que no es pugui assistir al punt d’atenció.

Etiquetes:
Societat