26 d'abril de 2024

Els equips sènior del CP Manlleu ja coneixen el seu calendari a la lliga

El destí va voler que tant el masculí com el femení disputin el primer partit contra el Liceo

elter.net 6 d'agost de 2018 a les 10:36
El femení prepara un any que es preveu il·lusionant | Cris Arisa

Els dos primers equips del CP Manlleu van conèixer fa uns dies el seu calendari per la temporada 2018-2019. L’atzar va decidir que, en la primera jornada de lliga, tant l’equip d’Arnau Casanovas com el d’Aleix Prims hagin de viatjar fins a Galícia.


El Liceo serà el primer rival dels dos conjunts. El femení, enguany amb un equip de luxe, en part gràcies a les incorporacions de jugadores com Anna Casarramona, María Díez i Nara López, debutaran contra les gallegues el proper 20 d’octubre. L’OK Lliga finalitzarà el cap de setmana del 25 i 26 de maig, quan les manlleuenques visitaran el Palau.


Els dos derbis contra el CP Voltregà, uns dels partits més esperats de la temporada, seran a la jornada 8 a Manlleu (8 de desembre) i a la jornada 21 a Sant Hipòlit (13 d’abril).


Aleix Prims debutarà amb l’equip a Riazor


El nou entrenador del primer equip masculí debutarà davant el filial del Liceo a la divisió d’OK Plata. Com en el cas de les fèmines, també serà el cap de setmana del 20 d’octubre però la lliga acabarà una setmana més tard, el 2 de juny. Els manlleuencs ho faran visitant l’Arenys de Munt.


El primer partit a casa de la nova temporada serà contra el Mataró, a priori, un dels candidats a lluitar per una plaça d’ascens a OK Lliga en una categoria on, com cada any, es preveu una lluita molt dura per aconseguir pujar.

Etiquetes:
Esports