25 d'abril de 2024

Un miler de persones gaudeixen amb el gran Bingo de Fes-te Jove

La multitudinària activitat va durar més de cinc hores amb grans premis pels guanyadors

elter.net 7 d'agost de 2018 a les 12:06
Les boles van repartir sorpreses i regals als participants | Constanci Navarro - GFM

Un any més el gran Bingo de Fes-te Jove va ser un clam popular. Més d’un miler de persones de Manlleu, de totes les edats, es van reunir des d’abans de les 22h fins passades les 3h de la matinada en una nit plena de premis i sorpreses per a tothom.


Hores abans que comencés l’activitat, desenes de persones ja s’havien portat la seva taula i la seva cadira per aconseguir la millor posició. Els manlleuencs i manlleuenques es van fer molt seu el Bingo i van gaudir amb vuit rondes que van deixar, òbviament, més contents a tots els guanyadors.


Cerveses, cava, inflables, una càmera esportiva, un monocicle, productes alimentaris i, fins i tot, una barca, van ser alguns dels espectaculars premis que va repartir l’organització.


Una estona abans del bingo es van disputar els campionats 3x3 de futbol i voleibol, a la zona de l’Embarcador, mentre que el 3x3 de bàsquet es va haver de suspendre a causa de la pluja. A la plaça, a última hora de la tarda, l’ANC Manlleu es va tornar a concentrar per demanar la llibertat dels presos i preses polítics i exiliats.

Etiquetes:
Societat