26 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu disputa el primer amistós a casa contra el Llagostera

Els socis ja podran recollir aquesta mateixa tarda el carnet per aquesta temporada

Raimon Roma 8 d'agost de 2018 a les 10:51
Quart test de pretemporada per l'equip | Raimon Roma

El primer equip de l’AEC Manlleu segueix preparant una nova temporada i aquesta tarda (20h) té un exigent compromís amistós de pretemporada davant el Llagostera, equip que aquesta temporada jugarà a Tercera Divisió i serà un dels candidats a lluitar per l’ascens.


Després de l’empat davant el Voltregà (1-1), la victòria a Campdevànol (0-2) i el bon paper ofert al Torneig dels Històrics, l’equip entrenat per Nil Tomàs i Albert Santanera afronta el primer dels tres duels que disputaran aquesta abans de començar la lliga, el proper 2 de setembre, contra el Palamós.


Al conjunt gironí hi juguen noms coneguts al Municipal, com són el de Toni Cunill i Maik Molist i es prepara per intentar tornar a Segona Divisió B un any després. Els manlleuencs segueixen en fase de proves i jugaran tots els jugadors disponibles per l’entrenador en el primer dels dos partits de la setmana. Dissabte tornaran a jugar a casa davant el juvenil del Gimnàstic de Manresa.


El partit d’avui serà el primer el qual els socis podran recollir el nou carnet per la temporada 2018-2019. Ho podran fer a la taquilla del camp a partir d’avui i durant els altres partits de pretemporada. L’entrada per veure el partit contra el Llagostera serà de 5 euros i gratuït pels socis que recullin el nou carnet.

Etiquetes:
Esports