25 d'abril de 2024

Pep Rifà i Estel Palou són els més ràpids als «296 de Manlleu»

El torneig de futbol 7 acull deu equips en la seva primera jornada al Municipal d'Esports

elter.net 8 d'agost de 2018 a les 11:07
Pep Rifà, a l'esglaó més alt del podi | Constanci Navarro

El manlleuenc Pep Rifà ja coneixia el que era pujar al primer lloc del podi de la tradicional prova de Fes-te Jove i aquest dimarts va repetir en la seva vuitena edició, que va aplegar un total de 42 participants.


La cursa consistia en pujar a dalt de tot del campanar des del pàrquing de la Plaça Fra Bernadí, un total de 296 esglaons. Pep Rifà va ser el més ràpid en categoria masculina, amb un temps d’1 minut i 42 segons. El van acompanyar al podi Èric Arumí i Arnau Vilella. En categoria femenina, la més ràpida en arribar a dalt del campanar va ser Estel Palou, de Taradell, amb un temps de 2 minuts i 8 segons, seguida d’Erola Bisquert i Anna Viñolas.


En clau Fes-te Jove, ahir també es va disputar la primera jornada del torneig de futbol 7 mixt dels Àngels Caiguts, amb 10 equips participants. Es van jugar els primers partits de la fase de grups i dijous, es jugaran els quarts de final, les semifinals i la final.


Finalment, al vespre i a l’Embarcador del Ter, la nit hawaiana va ressonar amb la seva música, menjar i còctels, mentre que Jordi Estrada va ser el guanyador del torneig de birrapong.

Etiquetes:
Esports