26 d'abril de 2024

Treballada victòria de l'AEC Manlleu contra el Llagostera (1-0)

Un gol d'Adrià Balagué va servir els manlleuencs per superar un rival de Tercera Divisió

Raimon Roma 9 d'agost de 2018 a les 08:53
Va ser el primer partit dels manlleuencs al Municipal | Raimon Roma

L’AEC Manlleu que enguany entrena el tàndem format per Nil Tomàs i Albert Santanera es va imposar davant el Llagostera en el primer partit dels tres que disputaran aquesta pretemporada al Municipal d’Esports.


El duel va ser entretingut i amb molta intensitat i els manlleuencs, que segueixen treballant i fent proves de cara la competició oficial van oferir una molt bona imatge. Al davant tenien un rival que acaba de baixar a Tercera Divisió i que per pressupost i jugadors tornarà a lluitar per ser a Segona B la pròxima temporada.


A la primera meitat, osonencs i gironins van tenir alternatives de gol, amb ocasions a les dues bandes, però va ser Adrià Balagué, a poc més de cinc minuts pel descans, qui després de rebre una pilota dins l’àrea i desfer-se amb un molt bon moviment del central, va creuar l'esfèric amb l’esquerra per marcar l’únic gol de l’enfrontament.


A la segona meitat, Manlleu i Llagostera van realitzar molts canvis degut al treball de pretemporada que s’està realitzant i van ser els gironins els que van tenir més ocasions. Moussa va estavellar dues pilotes al pal i el porter manlleuenc, Iván González, va intervenir en tres arribades visitants per evitar l’empat.


Al final i després d’uns últims minuts amb una mica de tensió al terreny de joc, el Manlleu va aconseguir la victòria, molt treballada, deixant bones sensacions a menys d’un mes per l’inici de lliga. El proper partit dels de Nil Tomàs i Albert Santanera serà aquest dissabte, també al Municipal d’Esports, davant el Gimnàstic de Manresa juvenil (18:30 h).

Etiquetes:
Esports