25 d'abril de 2024

Uns 3.000 manlleuencs es queden unes hores sense aigua pel perforament d'una canonada

L'incident a un dels tubs que distribueix més aigua de Manlleu es va produir a les obres del nou Esclat de Can Brocato

Raimon Roma 9 d'agost de 2018 a les 12:22
El servei es va restablir al cent per cent a mitjanit | elter.net

Aquest dimecres a la tarda, pocs minuts abans de les vuit, la companyia d’aigües Sorea i l’Ajuntament de Manlleu van informar d’una greu avaria en un conducte que va afectar la zona baixa de Manlleu, principalment al barri de Baix Vila i a la zona sud de la ciutat.


El motiu va ser el trencament d’una canonada, una de les que distribueix més aigua de Manlleu, a les obres del nou Esclat que s’està edificant a la zona de Can Brocato. L’incident es va produir després que una excavació es provoqués el desplaçament del terreny, que va tenir com a conseqüència el perforament del tub. Arreglar els desperfectes va suposar dificultosos treballs de reparació per part dels operaris de l’empresa, que finalment van poder solucionar al voltant de les 11 de la nit. Sorea va confirmar que a mitjanit el servei estava cent per cent restablert.


A causa de l’averia, es va instal·lar un camió cisterna a la Plaça Fra Bernadí per a tots els ciutadans afectats perquè puguessin anar a buscar aigua. L’empresa Sorea ha informat a Ràdio Manlleu que tots aquells afectats que desitgin fer alguna reclamació o informar de la incidència es dirigeixin directament a alguna de les seves oficines.  

Etiquetes:
Societat