25 d'abril de 2024

Tret de sortida a la Festa Major de Manlleu

L'alcalde Àlex Garrido en destaca les novetats i la important participació de les entitats manlleuenques

Raimon Roma 10 d'agost de 2018 a les 13:58
El correfoc serà el primer acte de la Festa Major | elter.net

La Colla de Diables Els Serpents de Manlleu i la Colla de Diables Guillables de Sant Hilari Sacalm s’encarregaran del primer acte oficial de la Festa Major de Manlleu 2018. El correfoc, que començarà aquest dissabte a les 10 de la nit pels carrers de Dalt Vila, iniciarà sis dies intensos amb multitud d’activitats.


L’acte principal del diumenge 12 d’agost serà el pregó, que enguany anirà a càrrec de la bibliotecària Núria Silvestre. Es realitzarà als Jardins de Can Puget i l’acte serà interpretat en llengua de signes catalana en col·laboració amb l’Agrupació de Sords de Vic i Comarca.


L’alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, destaca la pluralitat i les activitats que es podran viure aquests dies a la ciutat. “La Festa Major es presenta amb una gran il·lusió, com cada any. Hi haurà moltíssimes activitats i de molts caires diferents”, ha assegurat.


Als actes tradicionals que cada any surten el programa cal apuntar-hi novetats, com les activitats triades pel Consistori Infantil o el retorn del grup pioner del rock català, els Duble Buble. “La principal novetat és l’activitat infantil que des del Consell Municipal de la Infància es va votar amb els representants de cada escola de Manlleu. Diumenge hi haurà una obra poètica musical a Can Puget i cal destacar el retorn als escenaris dels Duble Buble”, afegia el batlle de la ciutat.


La confecció de la graella de la Festa Major compta amb l’opinió i la participació de moltes entitats manlleuenques, fet que dona un valor molt important per la festivitat i per la ciutat. “Sempre hem intentat que les entitats col·laborin amb activitats i la programació. Intentem que tothom participi, en la mesura que sigui possible i per aspectes com aquest destaca la riquesa de la nostra Festa Major”.


La Festa Major de Manlleu s’allargarà fins el proper 16 d’agost, tot i que algunes activitats, com visites al Museu del Ter o exposicions encara romandran un temps a la programació.

Etiquetes:
Societat