25 d'abril de 2024

Núria Silvestre; Orgull manlleuenc amb arrels santvicentines

Mig miler de manlleuencs i manlleuenques van presenciar el pregó als Jardins de Can Puget

elter.net 13 d'agost de 2018 a les 13:16
Núria Silvestre, pregonera de la Festa Major de Manlleu | Constanci Navarro - GFM

La directora de la Biblioteca Municipal de Manlleu, Núria Silvestre, va ser l’encarregada de donar el tret de sortida a la Festa Major de la ciutat amb el pregó, realitzat als Jardins de Can Puget i davant de mig miler de ciutadans que no es van voler perdre l’acte.


Recordant i agraint en tot moment els seus predecessors i els que la van ajudar a fer el seu camí cap a Manlleu, Silvestre es va mostrar segura i convençuda de les seves paraules, transmetent orgull i felicitat pel camí escollit en el seu dia i que l’ha portat a dedicar-se a la seva passió; els llibres i la cultura.


Natural de Sant Vicenç de Castellet, una localitat del Bages, la protagonista va tenir en tot moment paraules d’agraïment cap als seus familiars, amics propers i per a totes aquelles persones que tantes estones han compartit amb ella al seu lloc de treball. La seva dedicació a la Biblioteca Municipal de Manlleu, així com també moltes entitats de la vila ha estat i segueix sent inqüestionable.


Tradicions i cultura, ball de gitanes i llibres. Records per la dansa tradicional del seu poble i també per a totes aquelles persones que mantenen viva la Biblioteca i donen una mica més de sentit a la feina de Núria Silvestre. La protagonista de la jornada va tancar el pregó amb un poema de Pilar Cabot, un escrit que va assegurar tenir sempre a la tauleta de nit anomenat “no descavalquis mai del somni”.

Etiquetes:
Cultura