25 d'abril de 2024

Els «Duble Buble» tornen als escenaris per la Festa Major de Manlleu

Un dels grups pioners del rock català, nascut a l'Esquirol, presenta «El retorn dels dinosaures»

elter.net 15 d'agost de 2018 a les 10:23
La formació ja ho té tot a punt pel concert | Mag Magdita - Grup Fotogràfic Cabrerès

Aquest dimecres 15 d’agost, dia de Festa Major de Manlleu és quan es concentren la majoria d’actes de la setmana. Un dels més esperats és el del retorn de la banda “Duble Buble”, 30 anys després, sobre els escenaris.


Serà aquest nit, a partir de les 22:30 hores, quan seran a la Plaça Fra Bernadí per tocar els seus millors èxits acompanyats excepcionalment del cantant d’Obeses, Arnau Tordera i de Joan Crosas, dels “Esquirols”. No us volem desvetllar més coses sobre el concert dels “Duble Buble”, ja que a la segona part del programa en podreu escoltar una llarga entrevista amb un dels components, Pep Poblet. Tot això serà aquesta nit però els actes han començat ben aviat al matí.


Ho han fet amb la Cursa Atlètica Popular i posteriorment, a la Plaça, s’ha realitzat el Torneig Llampec d’Escacs per a jugadors no federats així com també s’ha pogut gaudir d’uns escacs gegants. A les 12 h. ha estat el torn de l’Ofici de la Festa Major, que ha precedit al concert-vermut a càrrec de la Diminuta.


A la tarda, actuació castellera dels Nyerros de la Plana (18 h.) i posteriorment, al Municipal d’Esports, partit de futbol Trofeu Vila de Manlleu, entre l’AEC Manlleu i l’Igualada on els manlleuencs aprofitaran per presentar la plantilla per aquesta temporada. Les formacions “Vicswing” i “Duble Buble” posaran el punt i final a la jornada amb els concerts des de la plaça.

Etiquetes:
Societat