24 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu guanya amb comoditat el Trofeu Ajuntament de Manlleu (2-0)

Els d'Albert Santanera i Nil Tomàs van superar l'Igualada amb dianes de Kako i Jhon

Raimon Roma 16 d'agost de 2018 a les 09:17
El proper partit de preparació del Manlleu serà dissabte a Les Preses | Raimon Roma

El primer equip de l’AEC Manlleu va aixecar aquest dimecres a la tarda el Trofeu Ajuntament de Manlleu, després de superar un altre rival de Primera Catalana, l’Igualada, per 2 gols a 0. Les dianes de Kako i Jhon a la primera meitat van ser suficients per aixecar la copa.

El duel contra el conjunt de l’Anoia era l’últim de la pretemporada de l’equip a casa i penúltim enfrontament abans de començar la lliga el proper 2 de setembre. La primera part de l’equip va ser molt bona. Dominant els temps del partit, contundents en atac i en defensa, el primer gol va arribar al minut 7 quan Kako, després de controlar una pilota dins l’àrea, superava el porter visitant amb un toc subtil.

Encara al primer temps i abans de la mitja hora de joc, el davanter Jhon transformava un penal que ell mateix havia comès per situar el 2 a 0 al marcador que acabaria sent definitiu. A la segona meitat l’Igualada va equilibrar el matx davant un Manlleu que es trobava còmode sobre el terreny de joc. No obstant, els igualadins van posar contra les cordes els osonencs, que van veure com el rival enviava dues pilotes al pal i el porter manlleuenc Cristian Carbo aturava un penal a vuit minuts pel final.

Sense més ensurts el Manlleu va acabar aixecant el Trofeu el dia que la plantilla, quinze dies abans de tornar a jugar al Municipal per disputar el primer partit oficial, es va presentar davant l’afició.