24 d'abril de 2024

Exitós retorn dels Duble Buble sobre els escenaris

A la tarda de dimecres, els Nyerros de la Plana van actuar davant el balcó de l'Ajuntament

elter.net 16 d'agost de 2018 a les 10:02
El grup de l'Esquirol va oferir tot el seu repertori | Facund Pérez

Prop d’un miler de persones, molts d’ells grans seguidors dels Duble Buble als anys 80, es van reunir novament a la Plaça Fra Bernadí per viure el retorn de la banda del Cabrerès als escenaris després de 30 anys d’absència.


Aclamats pel públic, els Duble Buble van tocar tot el seu repertori, amb les veus de les joves Laura Segarra i Laura Domènech i l’espectacle de tots els membres del grup. Les col·laboracions del cantant d’Obeses, Arnau Tordera, que va interpretar la cançó “Clava’t” i també la de Joan Crosas, dels Esquirols, especialment amb la interpretació del mític “Torna torna Serrallonga” van ser uns dels moments més espectaculars de la nit.


Una hora i mitja aproximadament de concert, el que dona el tret de sortida al retorn del grup format a l’Esquirol i que ho han fet sota el lema “El retorn dels dinosaures”. Tal i com va avançar un dels seus membres, Pep Poblet, en una entrevista a Ràdio Manlleu aquest passat dimecres, pot ser que ben aviat els tornem a veure sobre els escenaris.


La Festa Major de Manlleu va deixar més activitats en el dia d’ahir, com l’actuació castellera dels Nyerros de la Plana davant el balcó de l’Ajuntament. Van realitzar un pilar de 4, un 4 de 6, un 3 de 6 i un 2 de 6, entre d’altres. Al matí es va disputar el torneig d’escacs i al migdia, la banda de jazz rural de l’Esquirol “La Diminuta” va oferir un concert-vermut a la Plaça Quintana.

Etiquetes:
Societat