27 d'abril de 2024

La Maravella tanca la Festa Major de Manlleu

Punt i final a cinc dies d'activitats de tots colors i per a tots els públics

elter.net 17 d'agost de 2018 a les 10:50
La Maravella va tornar a fer ballar la plaça de Manlleu | Constanci Navarro - GFM

La Festa Major de Manlleu va acabar ahir amb el Gran Ball de l’Orquestra Maravella a la Plaça Fra Bernadí. La pluja va fer acte de presència al final de la tarda, però va parar a temps de poder gaudir del concert més tradicional de les festes manlleuenques.


Centenars de persones es van apropar per seguir l’Orquestra Maravella, que s’hi va posar a les 7 de la tarda i fins passada la mitjanit no va deixar de cantar i ballar sobre l’escenari. Va ser la cirereta a una Festa Major que ha deixat cinc dies d’activitats per a tots els manlleuencs i manlleuenques.


El correfoc i el pregó a càrrec de Núria Silvestre, el passat cap de setmana, van ser els primers actes oficials de la Festa Major, que ha continuat en el transcurs d’aquests darrers dies amb la Festa del Serpent, la cursa atlètica, els concerts de l’Orquestra Diversions i els Duble Buble, el Bicibarris, o els espectacles i els jocs infantils.


Encara hi ha activitats que estan dins la programació de la Festa Major que es poden seguir realitzant, com les visites teatralitzades al Museu del Ter, que finalitzen el diumenge 26 d’agost, les atraccions al Passeig del Ter, que tanquen aquest diumenge 19 d’agost o les exposicions de Ramon Generó (Sala d’Exposicions de Can Puget) o “Elois i Clarets: Els sants patrons, instruments del franquisme a Manlleu”, que es pot visitar fins el 30 de setembre al Museu del Ter.

Etiquetes:
Societat