26 d'abril de 2024

Tot a punt per la 44a edició de les Festes del barri de Gràcia

Les diferents activitats que es realitzaran s'allargaran del 23 al 26 d'agost

elter.net 20 d'agost de 2018 a les 09:57
El Barri viurà quatre dies intensos de festa | elter.net

La fi de la Festa Major de Manlleu permet donar el tret de sortida a les Festes del Barri de Gràcia. A partir d’aquest proper dijous i fins diumenge, els carrers de Gràcia s’engalanaran per viure quatre dies de multitud d’activitats.


Les festes s’iniciaran amb la baixada del campanar a càrrec d’en Florenci Ficapals, que posteriorment farà el pregó oficial. A la nit, caminada nocturna i cinema a la fresca. L’endemà, divendres, després d’activitats a la tarda, serà torn pels concerts d’enguany, amb la Ju, Les Tietes Queques i sessió final amb el PD Bengala.


El dissabte també serà un dia intens, amb una tarda completa amb el partit de solters contra casats, el torneig d’escacs o el campionat de botifarra. A la nit, a partir de les 21:30 hores al Teatre Casal de Gràcia, espectacle d’humor i música “Bona nit ben parits”, a càrrec de Fel Faixedas. Diumenge, últim dia de les Festes, les havaneres a càrrec del grup Havanerus de l’Esquirol i les sardanes en directe amb la Cobla de Sabadell finalitzaran amb la 44a edició de les Festes del barri de Gràcia de Manlleu.

Etiquetes:
Societat