25 d'abril de 2024

L'estat del riu torna a posposar l'inici de les obres de la passera

S'esperarà una setmana més per veure si el cabal del Ter baixa per començar a treballar

elter.net 20 d'agost de 2018 a les 13:39
El riu baixa amb força en el seu pas per on s'instal·larà la passera | elter.net

L’Ajuntament de Manlleu i l’empresa constructora de la passera que connectarà l’Embarcador del Ter amb la Devesa han decidit aplaçar el començament de les obres fins la setmana que ve a causa de l’alt nivell del riu.


Estava previst que l’inici de les obres fos per aquest dilluns, però el passat divendres, el regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament, Enric Vilaregut, ja va anunciar a Ràdio Manlleu que avui es reunirien per decidir si podien començar, perquè el cabal del riu baixava amb molta força i molt alt i això impedia que la maquinària s’instal·lés al riu per començar a treballar.


En la reunió d’aquest dilluns la situació no ha millorat i això ha fet posposar l’inici per, com a mínim, el dilluns de la setmana que ve. El riu segueix baixant molt alt i això segueix impedint l’inici de la construcció, que podria començar en set dies si les condicions milloren. Durant aquesta mateixa setmana es mantindrà una nova trobada i es seguirà avaluant el cabal del riu per veure si es poden començar les obres de la passera.

Etiquetes:
Societat