27 d'abril de 2024

Obert el període de sol·licitud de beques per estudis postobligatoris no universitaris

L'Ajuntament de Manlleu ofereix un servei de suport per als alumnes que vulguin realitzar el tràmit

elter.net 21 d'agost de 2018 a les 10:16
Les beques es poden sol·licitar fins el proper 1 d'octubre | elter.net

El Ministeri d’Educació, Cultura i Esport ha convocat unes beques dirigides a tots aquells alumnes que vulguin realitzar estudis postobligatoris no universitaris , els quals la podran sol·licitar fins el proper 1 d’octubre.


Les beques van destinades a alumnes que realitzin estudis de batxillerat, de formació professional de grau mitjà i superior, d’ensenyaments artístics professionals i superiors, esportius, religiosos o militars, estudis d’idiomes en escoles oficials, cursos d’accés i cursos de preparació per a les proves d’accés a cicles formatius de grau mitjà i superior i, finalment, a la formació professional bàsica o programes de formació i inserció.


L’Ajuntament de Manlleu oferirà un servei de suport als alumnes que vulguin demana la beca i necessitin ajuda per realitzar el tràmit. Serà durant tot el mes de setembre a l’Oficina d’Atenció Ciutadana demanant hora prèviament. Per tal de fer la sol·licitud, s’haurà de presentar el DNI en vigor i ser el titular d’un número de compte corrent.

Etiquetes:
Societat