27 d'abril de 2024

«Creacció» subvenciona empreses industrials perquè contractin treballadors

Els ajuts poden ser superiors a 4.000 euros amb l'objectiu de reduir l'atur a Osona i el Lluçanès

elter.net 24 d'agost de 2018 a les 09:47
Les empreses podran presentar sol·licituds fins el juny del 2019 | elter.net

El programa “Ocupació per la Indústria”, impulsat per l’empresa “Creacció” i subvencionat per la Diputació de Barcelona, ofereix ajuts de més de 4.000 euros per totes aquelles empreses del sector industrial que incorporin persones desocupades contribuint així a reduir la taxa d’atur a Osona i el Lluçanès.


Els serveis d’ocupació de la Mancomunitat la Plana conjuntament amb l’Ajuntament de Manlleu, entre d’altres, són els impulsors d’aquest programa que subvencionarà l’empresa amb un import màxim a l’equivalent a sis mesos de salari mínim interprofessional per cada contracte que tingui una durada de nou mesos, el que significa més de 4.400 euros si el contracte és a jornada completa. L’import màxim destinat a les subvencions és de 70.000 euros.


L’ajut cobreix una part del cost de la contractació del nou treballador i inclou un guiatge per les empreses. Les persones contractades seran les que es troben desocupades de llarga durada o en precarietat laboral.


Totes les empreses interessades poden presentar la sol·licitud a l’edifici de “Creacció” a Vic i el termini per fer-ho finalitza el proper 30 de juny del 2019.

Etiquetes:
Economia i empresa