26 d'abril de 2024

El CT Manlleu obre les inscripcions per les escoles de tennis i pàdel

Els preus oscil·len entre els 25 i els 80 euros en funció dels dies que es vulgui entrenar

elter.net 28 d'agost de 2018 a les 11:02
La matrícula al setembre és gratuïta | CT Manlleu

La nova escola de tennis i pàdel del Club Tennis Manlleu ha obert el període d’inscripcions a l’escola perquè tothom qui ho desitgi, en categoria mini, iniciació o perfeccionament s’apunti mitjançant una inscripció que s’haurà de realitzar a la recepció del club.


L’escola de pàdel enguany tindrà la novetat que estarà sota la direcció esportiva d’Eva Cao, fitxada aquest mateix estiu. En la categoria mini pàdel es podrà escollir entre un i dos entrenaments a la setmana, en iniciació es podran realitzar fins a tres sessions i en perfeccionament, fins a quatre dies de classes de pàdel. Els preus van dels 25 als 80 euros a la setmana en funció de la categoria i els dies escollits per entrenar.


En tennis, en la categoria mini es podran fer dos entrenaments a la setmana, però en iniciació i perfeccionament es podran realitzar fins a cinc sessions, en uns preus que oscil·len entre els 40 i els 80 euros a la setmana. Les classes seran impartides, un any més, per Guillem Vidal amb l’ajuda d’altres monitors.


 Qui decideixi matricular-se aquest proper mes de setembre tindrà la matrícula gratuïta, tant en tennis com en pàdel.

Etiquetes:
Esports