23 d'abril de 2024

Divendres comencen les Festes del Barri del Puig-La Teuleria

La música, els gegants i la festa de l'escuma, algunes de les activitats del cap de setmana

elter.net 28 d'agost de 2018 a les 12:05
Les havaneres seran protagonistes el primer dia de les festes | elter.net

A Manlleu es segueix respirant aquests dies ambient festiu i divendres dona el tret de sortida a les Festes del Barri del Puig-La Teuleria, que s’allargaran durant tot el cap de setmana amb l’epicentre principal de les activitats situat al parc del Puig.


El senyor Puig serà l’encarregat de fer el pregó aquest divendres, a partir de les 9 de la nit, i tot seguit membres de la Peña Flamenca de Manlleu ballaran sevillanes. El ball amb Javier Ginés tancarà el primer dia d’activitats.


Dissabte serà el torn per la Festa de l’Escuma, a les 5 de la tarda, i seguidament el grup “Si fa sol” farà un concert d’havaneres, que conclourà amb el sopar de germanor. A la nit, ball amb el grup “Nou Estil”. Diumenge, l’últim dia de les festes, a les 11 del matí, 12a edició del bici Puig-Teularia i a la tarda, cercavila a càrrec dels gegants de Manlleu. El concert i el ball amb “Cafè Trio” serà l’últim acte abans del fi de festa amb els Diables Serpents de Manlleu.


La organització anuncia un servei de barra amb begudes i entrepans durant tot el cap de setmana i, en cas de pluja, els balls programats pels tres dies es realitzarien al pavelló de La Salle.

Etiquetes:
Societat