26 d'abril de 2024

Les inscripcions pels cursos de natació a la Piscina s'obren el 3 de setembre

La Piscina Municipal de Manlleu ofereix cursets i activitats aquàtiques per totes les edats i nivells

elter.net 29 d'agost de 2018 a les 09:50
Les inscripcions es poden fer durant la primera quinzena de setembre | elter.net

El proper dilluns, 3 de setembre, la Piscina Municipal de Manlleu obre les inscripcions per apuntar-se als cursos de natació pel curs 2018-2019. Ofereixen cursets tant per adults com per nens i l’últim dia per inscriure’s és el 17 de setembre.


Els cursos per adults tenen enguany una oferta més variada segons les necessitats i preferències, i el període d’inscripció és del 3 al 17 de setembre. Els cursets infantils, en canvi, tindran dates diferents d’inscripció segons el curs escolar del participant.


Els nadons i els de P1, P2, P3 i P4 es poden inscriure els dies 3, 4 i 5 de setembre; els de P5 i 1r, el 6 i el 7 de setembre; els de 2n i 3r de primària els dies 12 i 13 de setembre; els nens i nenes de 4t i 5è el dia 14 de setembre i finalment, el 17 de setembre, ho podran fer els de 6è, 1r i 2n d’ESO i els joves fins a 17 anys. Tanmateix, aquestes són les dates d’inscripció pels empadronats a Manlleu i/o abonats a la piscina, mentre que els empadronats fora de Manlleu podran inscriure’s a partir del 18 de setembre.


A més dels cursos i activitats habituals, es seguiran oferint sessions individualitzades per a totes les edats. Per tramitar la inscripció, entre d’altres, s’haurà d’abonar la totalitat del curset. Per més informació visiteu el portal web www.manlleu.cat.

Etiquetes:
Esports