25 d'abril de 2024

Les pluges mantenen el suspens amb l'inici de les obres de la passera

Ja fa unes setmanes que s'endarrereix el projecte tot i tenir-ho tot ben preparat per començar

elter.net 31 d'agost de 2018 a les 10:31
El cabal del Ter al seu pas per Manlleu segueix passant molt alt | elter.net

El projecte de construcció d’una passera que enllaci la zona de l’Embarcador del Ter amb la Devesa es va endarrerint cada vegada més. Les fortes pluges que han caigut les últimes setmanes impedeixen que les màquines es posin a treballar dins el riu per risc a patir un accident.


Després d’uns mesos d’incertesa en quan l’inici de les obres, tot feia indicar fa unes setmanes que el 20 d’agost seria el dia assenyalat per començar d’una vegada per totes la passera. Però, novament, l’alt nivell del riu va impedir que es pogués començar a treballar.


L’Ajuntament de Manlleu i responsables de l’empresa constructora mantenen reunions periòdiques per continuar avaluant l’estat i el cabal del riu, claus per decidir si poden o no situar les màquines a dins el riu per començar a construir l’estructura.


Aquesta propera setmana tornava a estar marcada en vermell al calendari com a data d’inici de les obres, però tot fa indicar que amb les pluges del passat dimecres i les d’aquesta matinada encara, juntament amb les que poden venir aquest cap de setmana, no es podrà començar a edificar. L’inici del projecte de la passera, doncs, sembla que encara haurà d’esperar una mica més.

Etiquetes:
Societat