26 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu goleja el Palamós al primer partit de lliga (4-1)

Els manlleuencs es van mostrar molt efectius i sòlids en defensa per sumar els primers tres punts de la temporada

Raimon Roma 3 de setembre de 2018 a les 09:33
El conjunt manlleuenc és el primer líder de la categoria | Raimon Roma

L’AEC Manlleu no podia debutar de millor manera aquesta temporada a Primera Catalana. El conjunt entrenat per Nil Tomàs i Albert Santanera va golejar un recent descendit i candidat a tornar a pujar, el Palamós, que va veure com la màxima efectivitat dels locals i la solidesa defensiva, encapçalada pels centrals Raül Garcia i Aitor, els feia tornar amb les butxaques buides cap a l'Empordà.

Quan només s'havien disputat set minuts de partit, Martí Soler marcava el primer gol de la temporada després d'aprofitar un malentès entre el porter i un defensa del degà. A mesura que avançaven els minuts, el Palamós va agafar el control de la pilota i es mostrava perillós en atac, tot i que desencertat de cara la porteria defensada per Iván González. Passada la mitja hora de joc arribava la segona alegria de la tarda. Payán, de falta directa, ampliava l'avantatge pels locals. Els palamosins van gaudir aleshores dels millors minuts, tornant a entrar al partit amb un gol de Pepu Soler, al minut 44. Aleshores va aparèixer novament l'orgull manlleuenc i la qualitat del jove Adam Ferrer, que tot sol es va desfer dels defenses i va definir, amb una mica de sort, per superar el porter Quinti i trencar el partit abans del descans amb el 3 a 1.

A la segona meitat el Manlleu va sortir amb les idees clares i va saber mantenir un Palamós que s'havia mostrat molt perillós al tram final de la primera meitat. Amb Miquel Criado i els dos centrals, Raül Garcia i Aitor, com a principals comandants de l'equip, en atac Balagué buscava generar perill al contraatac. El seriós partit de tots els futbolistes manlleuencs va ser exemplar, així com també els joves jugadors que han aterrat enguany del juvenil i que van completar un gran partit, com és el cas d'Adam i Adriel.

I dels que han pujat del juvenil a un que forma part del juvenil. El jove jugador de 17 anys Jaume Ginesta sortia al terreny de joc al minut 83 i a l'afegit, després de desfer-se dels experimentats defenses gironins i de superar amb un toc subtil el porter Quinti, anotava el quart i definitiu gol del partit per alegria de tota la parròquia local.

Els tres punts i la contundent victòria davant un rival important com és el Palamós donarà confiança els manlleuencs de cara al primer partit a domicili, que serà el proper dissabte al camp del Sant Cugat.