26 d'abril de 2024

Un taller de postres del món inicia la temporada d'activitats al Mercat

Les inscripcions per participar a les sessions estan obertes des d'aquest dilluns

elter.net 3 de setembre de 2018 a les 10:35
Les activitats començaran el proper 20 de setembre | Mercat Manlleu

Les activitats de cuina a l’aula del Mercat Municipal de Manlleu s’inicien el proper 20 de setembre, amb un taller sobre postres del món, i tothom qui desitgi inscriure’s ho pot fer des d’aquest mateix dilluns 3 de setembre.


En aquest cicle d’activitats que s’allarga des de setembre a desembre, una de les novetats és un recorregut gastronòmic realitzat en tres sessions dedicat a cuines del món, concretament a la cuina àrab, la cuina asiàtica i la cuina italiana. Aquest cicle es farà amb la col·laboració del programa “Temps x Temps”.


Les postres, la cuina de mercat i la cuina conscient són algunes dels cicles que es duran a terme fins el desembre i, a més a més, s’oferirà un servei nutricionista a càrrec de Laura Barniol que ajudarà a l’interessat o interessada a tenir cura de la seva salut, planificat menús o evitar els aliments processats, entre d’altres.


Les inscripcions es poden realitzar a la pàgina web del Mercat Municipal, al telèfon 616 48 77 62 o bé enviant un correu electrònic a activitats@mercatmanlleu.cat.

Etiquetes:
Societat