26 d'abril de 2024

Detingut un veí de Torelló a Manlleu per robatori amb força i resistència a l'autoritat

Dos homes, un dels quals va fugir, van ser sorpresos mentre intentaven entrar a un habitatge del Barri de Gràcia

elter.net 6 de setembre de 2018 a les 18:20
La policia local va detenir un dels dos delinqüents | elter.net

Un veí de Torelló de 20 anys va ser detingut la passada matinada de dimarts a dimecres després que el veiessin intentar entrar amb força a un habitatge situat al Barri de Gràcia. Quan la Policia Local el va intentar retenir, aquest va mostrar una forta resistència desobeint les indicacions de les autoritats.


No va actuar sol, ja que ho va fer amb una segona persona que va aconseguir fugir. Durant aquesta fugida fins i tot va llençar un tornavís contra els agents, a l’alçada de l’escola Casals-Gràcia. El que finalment va ser retingut, després d’oposar la resistència finalment se’l van emportar a comissaria i es va comprovar que, a l’habitatge on van intentar entrar, el pany estava manipulat, s’havien donat puntades de peu a la porta i una de les finestres estava oberta.


El detingut va ser acusat de robatori amb força i resistència i desobediència als agents de l’autoritat. Des de la Policia Local van agrair la tasca realitzada pels ciutadans, que van alertar dels moviments estranys dels delinqüents a comissaria.

Etiquetes:
Societat