25 d'abril de 2024

Protagonisme per Paula Valls i Guillem Roma al Mercat de Música Viva de Vic

Els dos artistes manlleuencs oferiran aquest cap de setmana un concert a l'Atlàntida i a la Plaça Major respectivament

elter.net 13 de setembre de 2018 a les 11:34
Paula Valls actuarà per primera vegada a l'escenari gran del MMVV | elter.net

Dos dels artistes manlleuencs amb més demanda i cartell en l’àmbit musical, Paula Valls i Guillem Roma, actuen aquest cap de setmana en el 30è Mercat de Música de Vic. Ho faran, a més a més, als dos escenaris més importants i prestigiosos d’aquest certamen musical.


El primer a pujar als escenaris serà Guillem Roma. El cantautor manlleuenc actuarà aquest divendres a l’Atlàntida (18:30 h) presentant el seu últim treball, “Connexions”, amb una original posada en escena i una música amb influències llatinoamericanes, de sons mediterranis i amb una personalitat molt pròpia que l’ha consolidat en el panorama musical del país. Les entrades tenen un preu de 3 euros i ja s’ha venut gairebé un 90% de l’aforament.


Dissabte, a l’escenari gran del Mercat de Música Viva de Vic, a la Plaça Major, Paula Valls presentarà el seu últim disc “I AM” en un dels concerts marcats en vermell al seu calendari. L’espectacular veu de la manlleuenca, amb uns treballs inspirats en la música negra, ressonarà a una plaça que l’esperarà amb els braços ben oberts.

Etiquetes:
Cultura