25 d'abril de 2024

Ràdio Manlleu i elter.net estrenen servei de «Whatsapp»

Tothom qui ho desitgi podrà contactar en nosaltres a través de l'aplicació per enviar-nos diferents tipus d'informacions

elter.net 13 de setembre de 2018 a les 18:48
El servei ja està disponible per a tothom | elter.net

A partir d’avui, Ràdio Manlleu i elter.net posen una altre via de contacte a la disposició tots aquells oients i lectors que vulguin compartir amb nosaltres d’una manera més pròxima i directa qualsevol fotografia, notícia, denúncia o simplement un suggeriment que contribueixin en el bon funcionament i en l’actualitat informativa de Manlleu Mitjans de Comunicació.


Ja us podeu guardar a l’agenda de contactes el número 608 15 03 09, el telèfon mòbil dels mitjans. A través d’ell us podreu posar directament en contacte amb nosaltres les 24 hores dels 7 dies a la setmana.


Entre d’altres també ens podeu enviar, per exemple, notes de veu per els nostres programes, ja que la majoria d’ells tindran aquest servei de missatgeria instantània obert durant el directe perquè els oients hi puguin fer l’aportació que desitgin.


És un servei més que oferim per a tota la ciutadania, perquè es pugui sentir més seus els mitjans de comunicació realitzant la seva aportació sigui de la forma que sigui. Recorda, restem a la vostra disposició mitjançant el telèfon i el “Whatsapp” amb el número 608 15 03 09.

Etiquetes:
Societat