26 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu rep el Vic en el primer derbi osonenc de la temporada

Els manlleuencs han cantat victòria en els dos primers partits de lliga i volen seguir amb la bona ratxa de resultats

elter.net 14 de setembre de 2018 a les 10:24
Els manlleuencs busquen la tercera victòria seguida | Raimon Roma

El primer derbi de la temporada contra el Vic arriba ben aviat. La jornada 3 del campionat de lliga de Primera Catalana porta el primer enfrontament entre equips osonencs de la temporada. El duel es jugarà al Municipal d'Esports entre un AEC Manlleu que ha començat de la millor manera la temporada, amb dues victòries en dos partits, davant un Vic que amb la victòria de la passada jornada contra el Llagostera 'B' arreglava l'ensopegada inicial contra el filial del Girona.


​El duel arriba en un bon moment pel que fa a resultats per part dels manlleuencs. A la victòria contundent de la primera jornada davant el Palamós (4-1) se li va sumar, fa menys de set dies, l'agònic triomf al minut 94 al camp del Sant Cugat (1-2). Sis punts de sis possibles pels d'Albert Santanera i Nil Tomàs, que buscaran allargar en el duel comarcal aquest diumenge.


No serà fàcil superar un Vic que manté el bloc del curs passat, encara que amb alguns retocs com l'arribada dels davanters Almendros i Max Morell o el defensa central Eloi Blanes. També han perdut jugadors importants respecte a la temporada anterior, com el golejador 'Mia' Valls o el migcampista Fredi, ara al Manlleu.

Etiquetes:
Esports