25 d'abril de 2024

Agenda d'activitats del cap de setamana a Manlleu

Divendres 14, dissabte 15 i diumenge 16 de setembre

elter.net 14 de setembre de 2018 a les 17:07
La sala d'exposicions de Can Puget acollirà dissabte una inauguració | elter.net

Avui és divendres i aprofitem per repassar l’agenda d’activitats d’aquest cap de setmana a Manlleu.


Divendres, 14 de setembre


-Raquel Santanera presenta el seu últim llibre “De robots i màquines o un tractat d’alquímia”, a la sala d’actes de la Llibreria Contijoch (19:30 h), acompanyada de Josefa Contijoch i Meritxell Guitart.


-Representació de l’obra de teatre, “Salvatges”. Serà a partir de les 9 de la nit, a l’Espai Rusiñol, i és l’estrena de la nova companyia jove del Teatre Centre, SenJOtruVES.


Dissabte, 15 de setembre


-De 9 a 14 h aproximadament,  Diada de la Petanca al Parc Àngela Roca. Hi ha places limitades i tots els participants tindran un obsequi i esmorzar. Les inscripcions es fan al Bar Esport. Organitza el col·lectiu de gent gran de la petanca.


-A les 17:30 h, l’equip femení sènior de l’AEC Manlleu debuta per primera vegada a la història a Preferent, la categoria més alta que ha estat mai el club. A la primera jornada es veuran les cares amb el Terrassa al Camp Municipal d’Esports.


-Inauguració de l’exposició: “Reflexions provocades per canvis invisibles. Il·lustracions digitals” de Núria Grygus. Es podrà visitar fins al dia 7 d’octubre a la Sala d’Exposicions de Can Puget.


-A partir de les 10 h, es visitaran antigues guixeres en el marc de l’activitat “Descobreix els Sistemes Naturals” on es reconeixeran, entre d’altres, diferents roques evaporítiques, explicant el seu origen, la seva història i el seu ús. El punt de trobada és la Universtitat de Vic però cal una inscripció prèvia que es pot fer al Museu del Ter.


Diumenge, 16 de setembre


-Tercer diumenge Vora Ter. En aquesta activitat programada pel Museu del Ter es visitarà la Colònia Tèxtil de Borgonyà. El preu és de 5 euros i mig i 3 i mig pels socis del Club Súper.  Començarà a les 11 h.


-A les 17 h, l’AEC Manlleu rep el Vic en la tercera jornada de lliga de Primera Catalana. El preu de l’entrada general és de 10 euros i 5 pels socis. Camp Municipal d’Esports.

Etiquetes:
Societat