24 d'abril de 2024

El FES Manlleu avalua les accions necessàries per al bon desenvolupament econòmic i social de la ciutat

Publicat un document de retorn amb informació relacionada amb el moment en què es troben i les propostes de treball

elter.net 18 de setembre de 2018 a les 16:27
Les jornades d'enguany es van celebrar el passat mes de juliol | elter.net

El Fòrum Econòmic i Social de Manlleu ha publicat un document de retorn en el qual s’explica en quin punt es troben i quines són les propostes definides per continuar treballant en el correcte desenvolupament econòmic, social i cultural estratègic de Manlleu.


La primera edició de FES Manlleu es va celebrar el 2016 i aleshores, es van definir diferents línies a seguir i propostes d’actuació que permetessin la reactivació econòmica del municipi així com la generació de llocs de treball i el benestar de la ciutadania. Enguany, el mes de juliol, es van donar les primeres respostes a aquestes iniciatives, que es seguiran treballant fins al pròxim fòrum de FES Manlleu, que serà al 2020.


De manera corresponsable, en les diverses taules (Comerç i Serveis, Agricultura i Ramaderia; Cultura, Esports i Turisme; Nova economia i la Taula Social), es van debatre i reorientar les accions necessàries per seguir impulsant el desenvolupament econòmic i social de Manlleu d’acord amb els reptes i les oportunitats detectades.

Etiquetes:
Societat