25 d'abril de 2024

Manlleu estrena pont

Aquest dimecres s'ha fet la reobertura després de gairebé sis mesos d'obres; ja s'hi pot transitar amb els vehicles

elter.net 19 de setembre de 2018 a les 17:58
Els primers vehicles en passar pel nou pont | Constanci Navarro

Gairebé sis mesos després d’iniciar-se, aquest dimecres s’han donat per finalitzades la gran major part de les obres al pont de Can Molas de Manlleu. Una remodelació molt agraïda per un dels punts crítics pel que fa als accessos de la ciutat i molt necessària perquè cada dia hi passen al voltant de 16.000 vehicles, molts dels quals camions.


Al punt de dos quarts de 5 de la tarda, amb la presència de l’alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, el diputat d’Infraestructures Viàries i Mobilitat de la Diputació de Barcelona, Jordi Fàbrega o el regidor de Serveis Territorials de l’Ajuntament de Manlleu, Enric Vilaregut, entre d’altres, s’ha procedit a retirar els camions que han realitzat durant tot el matí les proves de càrrega i a donar pas als primers vehicles a utilitzar el nou i reformat pont de Can Molas.


Ha estat un final d’obres molt esperat per tothom, per la Diputació, l’Ajuntament i els veïns de Manlleu per un dels projectes urbanístics més importants dels últims anys a la ciutat. Cal remarcar que les obres no han finalitzat del tot, ja que els operaris encara seguiran treballant uns quinze dies més per acabar d’enllestir la part inferior del pont, les escales i l’enllumenat.

Etiquetes:
Societat