26 d'abril de 2024

El 13è Campionat femení d'Espanya de pesca en aigua dolça se celebra a Manlleu

La manlleuenca Gemma Bosch és una de les grans atraccions i hi participarà al costat de campiones del món

elter.net 20 de setembre de 2018 a les 09:05
El riu Ter serà el gran protagonista del campionat | Societat de Pescadors de Manlleu

Durant tot aquest cap de setmana, de divendres a diumenge, se celebrarà a Manlleu el 13è Campionat femení d’Espanya en aigua dolça, un certament organitzat per la Societat de Pescadors de Manlleu juntament amb la Federació Espanyola i Catalana de Pesca i l’Ajuntament.


Es tracta d’una competició que serà classificatòria pel campionat del món i que hi participaran pescadores d’arreu d’Espanya, que vindran fins a Manlleu per buscar un bon resultat en zones de pesca a vora Ter com són “Les Vaques”, “La Piara”, “El Gelabert” o “Els Pous”. La competició es durà terme aquest divendres i dissabte i diumenge al matí (de 10 a 14 h).


Hi participaran pescadores de tot l’estat espanyol, algunes d’elles campiones del món. Un total de sis noies són de Catalunya i en destaca la manlleuenca Gemma Bosch, que competirà a casa. El campionat d’Espanya tindrà un important ressò a nivell nacional generant impacte en el món de la pesca i també a Manlleu i alguns mitjans de comunicació estatals com el Canal + vindran a la ciutat a fer-ne reportatges.

Etiquetes:
Esports