24 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu busca seguir invicte al camp del cuer

Els manlleuencs visiten un Farners que suma un punt i que no ha marcat cap gol en tres partits disputats

elter.net 21 de setembre de 2018 a les 13:22
Crivillé apunta a la titularitat per segona setmana seguida | Raimon Roma

El primer equip de l’AEC Manlleu disputa la quarta jornada de lliga aquest dissabte, a les 18 h, al camp del Farners, últim classificat de la categoria. Tot i que a hores d’ara és anecdòtic, els gironins han sumat 1 punt de nou possibles i no han marcat cap gol en els 270 minuts disputats.


Al camp del cuer hi jugarà el líder, el Manlleu, que arriba molt reforçat moralment després de la victòria, a l’últim minut i en inferioritat numèrica contra el Vic, gràcies a una diana d’Aitor Angulo. Aquest gol va permetre als d’Albert Santanera i Nil Tomàs encadenar la tercera victòria consecutiva i situar-se al capdavant de la classificació del grup 1 de Primera Catalana en solitari.


Per a l’enfrontament a Santa Coloma de Farners, els tècnics manlleuencs no podran comptar amb els sancionats Martí Soler i Adrià Balagué ni amb els lesionats Pau Franquesa i Marçal. Respecte l’última jornada recuperen Gerard Llivina.


Els colomencs, per la seva banda, no han començat bé la temporada però tenen bons jugadors i amb experiència a la categoria i també a Tercera Divisió, com Muniesa, Pitu Riart o Guillem Cornellà, a més de l’exmanlleuenc Fran Pérez que estan disposats a fer la guitza als quadribarrats.

Etiquetes:
Esports