26 d'abril de 2024

La Biblioteca Municipal organitza un taller de fotopoemes

És per majors de 18 anys i permetrà descobrir la relació entre les imatges i la paraula

elter.net 24 de setembre de 2018 a les 09:00
L'activitat es realitzarà el dia 6 d'octubre | elter.net

La poesia va molt més enllà de les paraules i amb la fotografia, per exemple, es pot aconseguir una composició virtual que suggereixi un treball poètic molt interessant. Aquest és un dels objectius del taller de fotopoemes que organitza la Biblioteca Municipal de Manlleu.


Aquesta sessió, organitzada per “ClicMe”, es realitzarà el pròxim 6 d’octubre (de 9.30 a 13.30 h) i és una activitat fotogràfica i narrativa  que permetrà descobrir la relació entre les imatges i la paraula, mitjançant exemples de poesia visual, amb l’objectiu d’adquirir coneixements que permetin als participants confeccionar el seu propi poema visual. Es mostraran algunes imatges i es donaran pautes per fotografiar correctament els objectes perquè, entre altres autors, suggereixin el treball poètic de Brossa.


Les places són limitades i per participar-hi cal tenir més de 18 anys. Les inscripcions es poden fer, gratuïtament fins al 4 d’octubre, a la Biblioteca mentre que cal portar una càmera digital per poder realitzar el taller.

Etiquetes:
Cultura